CATERING



Ügyetlen pincér? Sótlan előétel? Hideg főfogás? Egyetlen apró baki is rossz élményeket jelenthet a legprofesszionálisabb rendezvényen is !
A tökéletes rendezvény szíve és lelke a hibátlanul felszolgált, ízletes étel. Ne bízza a véletlenre, válassza az évtizedes tapasztalatot, a professzionális csapatot, a kipróbált eszközparkot bármilyen helyszínen .
Családi nap, sportesemény, állófogadás vagy esküvői vacsora? Az igazi tradicionális magyar konyha, csipetnyi kreativitással, egzotikus és egyedi receptekkel kiegészítve tökéletes választás a változatos és elegáns fogások kedvelőinek .

HIDEGTÁLAINK
  • Sonka dinnyével
  • Kaviáros töltött tojások salátaágyon
  • Strassburgi libamájpástétom
  • Tűzdelt angol hátszín
  • Csongrádi kakaspástétom
  • Ínyencségek vegetáriánusoknak
  • Vegyes sajtok fatálon

MELEG ÉTELEINK

 Kapros rozmaringos töltött káposzta
Bacon szalonnába göngyölt pulykamell áfonyás gyümölcsökkel
Hortobágyi húsos palacsinta
Mogyoródi finom falatok (almás-mandulás sörtésztába sütve)
Szűzpecsenye vörösboros gesztenyével
Bélszínszelet Őfensége kívánsága szerint (gombával, barbecue mártással)

SALÁTÁINK
  • Frankfurti saláta
  • Svédgomba saláta
  • Majonézes tojássaláta
  • Görögsaláta feta sajttal
  • Zellercsíkok mustáros majonézzel
  • Friss saláták 3 féle dresszinggel

DESSZERTEK

 Mini dobostorta falatok
Mini eszterházytorta falatok
Mini kastélytorta falatok
Vegyes mini rétesek (túrós-almás-meggyes) 

Válasszon séfünk ajánlata alapján összeállított kínálatunkból, vagy kérjen egyedi árajánlatot étlapunkról most !

GYÜMÖLCS KÍNÁLATUNK:
  • Alma-szőlő-sárgadinnye-körte
  • Mandarin-kiwi-banán-ananász

 

SVÉDASZTALOK KÍNÁLATUNK

  • Welcome drinkek 
    Száraz, félszáraz- és félédes pezsgők
    Rostos kajszibaracklé, szűrt almalé, paradicsomlé
    Ásványvíz 
  • Hidegtál különlegességek, ínyenc kevert saláták 
    Császári módon készült töltött jérce (olajos magvakkal készülő töltelékkel)
    Orosz hússalátával töltött paradicsomok (könnyű, húsos, majonézes salátával töltött friss paradicsomok)
    Pulykagelantin aszalt szilvával töltve (pulykahúsból készült pástétom, melyet a konyakban áztatott aszalt szilva tesz zamatossá)
    Borjúpástétom hercegprímás módra (gyümölcsös pástétommal töltött borjútekercs)
    Tzatziki saláta (reszelt fokhagymás, joghurtos öntetben)
    Tavaszi saláta (friss uborka, paradicsom, paprika, vinaigrette öntettel, juhsajt kockákkal)
    Falusi babsaláta (fehérbabból, ecetes, olajos, hagymás dresszinggel készülő saláta)
  • Forrón tálalt ételkülönlegességeink 
    Fogas csíkok Orly módra (párizsiasan készített fogasfilé csíkok, garantáltan szálkamentes, könnyű étel)
    Kapros, rozmaringos töltött káposzta (nyírségi recept alapján készült tradicionálisan magyaros étel)
    Szezámmagos csirke, barbecue mártással (a szezámmaggal beszórt, csont nélküli, apró csirkefalatokat BBQ szószba lehet mártogatni)
    Penne Bolognaise (bolognai, húsos, paradicsomos, bazsalikomos raguval készült tészta)
    Párolt rizs, vadrizzsel, párizsiasan pirított fűszerburgonya, kemencés zöldségek


© Copyright 2022 Pipacsárda
2146 Mogyoród, Dózsa György út 2. • Tel: 06 28 540 386 • Mobil: 06 30 934 32 12 • pipacsarda@gmail.com